Visagie & Haarstyling

Visagie

Ieder gezicht is mooi en uniek. Als visagiste zorg ik ervoor dat je straalt tijdens een fotoshoot, feestje, gala of jouw bruiloft! Ik haal het mooiste in je naar boven. Samen gaan we op zoek naar de make-up die bij je past en die jou het meest laat schitteren. En dat is een feestje!

Zoek je een visagiste voor één van de mooiste dagen van je leven, jouw trouwdag? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! (ook voor haarstyling)
Voor jou neem ik graag alle tijd, zodat je de hele dag zal stralen. Ik geef je persoonlijk advies en luister graag naar al je wensen. Stuur je mij een berichtje? Dan zorgen we ervoor dat jij je de allermooiste bruid zal voelen!

Bekijk de voorbeelden

Haarstyling

Je bent mooi! Daar wil ik mee beginnen. Als haarstyliste wil ik je voorzien van een prachtig kapsel. Dat je in de spiegel kijkt en denkt.. wauw! Heb je binnenkort een feestje, gala of fotoshoot, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen kijken we wat mooi is en goed bij de vorm van je gezicht past. Zo zal je nog meer gaan stralen.

Ben je op zoek naar een haarstyliste voor  één van de mooiste dagen van je leven, jouw trouwdag? Bij mij kan je terecht voor je haren en make-up (zie Visagie). Voor jou neem ik graag alle tijd, zodat je de hele dag zal stralen. Ik geef je persoonlijk advies en luister naar al je wensen. Stuur je mij een berichtje? Dan zorgen we er samen voor dat jij je de allermooiste bruid zal voelen.

Bekijk de voorbeelden

Youngblood cosmetics

Youngblood Mineral Cosmetics is ontstaan in 1996 door Pauline Youngblood (cosmetische schoonheidsspecialiste). Ze wilde een foundation op de markt brengen die veilig was voor haar clienten om te gebruiken tijdens het herstellen van de huid na een behandeling. Uiteindelijk heeft ze een complete lijn uitgebracht die volledig uit zuivere mineralen en pigmenten bestaat. Zuivere mineralen en pigmenten geven de huid een rustige en natuurlijke uitstraling. Daarnaast beschikken zuivere mineralen over beschermende eigenschappen tegen de zon, verstoppen ze de huid niet en veroorzaken geen acne. Kortom, het is een geweldig mooi merk waar ik volledig achter sta als visagiste.